Palaa sivulle

Jäteille raju kylvetys Vantaalla -

"Unohdetaan se ja keskitytään seuraavaan"

5. syyskuuta 2019

Jätit jatkoi Suomen Cup taivaltaan keskiviikkona Tikkurilan Trio Areenalla jossa vastassa oli Mestis-joukkue Kiekko-Vantaa. Giants lähti otteluun selvänä haastajana ja se näkyi läpi koko 60-minuuttisen.

Ottelun alusta asti joukkueiden tasoero oli selvää, eikä lopputulos 10-2 kovasti valehtele kentän tapahtumia.

Päävalmentaja ​Jalosella ​oli selkeä näkemys pelistä.

"Tasoero huomattiin, mutta kyllä lukemat olisi pitänyt pystyä pitämään pienempänä. Ei oltu henkisesti ihan valmiita ja se oli varmaan se isoin juttu".

- Jesper Jalonen

Jalonen löysi pelistä myös positiivisia asioita.

"Silloin kun tehtiin hommia ja pää oli pelissä mukana, niin oman pään puolustuspelaaminen toimi ja jätkät näki, että pysyy liikkeessä mukana. Alivoima toimi hyvin, siellä oli 19 minuuttia kaverilla ylivoimaa ja vain kaksi takaiskua. Sekä toinen meidän maaleista tehtiin alivoimalla. Tämä peli kuitenkin unohdettiin nopeasti ja alettiin keskittyä jo seuraavaan".

-Jesper Jalonen

Giantsille on luvassa kova vastus myös perjantaina, kun Suomen Cup jatkuu Hollolan HAT Areenalla ja vastassa on viime kauden Suomi-sarjan kärkiporukoihin kuulunut FPS, Forssan Palloseura.

"Kova ja tasainen peli on tulossa, mutta uskon siihen, että kun pelataan kurinalaisesti ja puolustuspeli toimii, niin taistellaan kyllä kotiyleisön edessä voitosta", päättää Jalonen.

 

Suomen Cupin 3.kierroksen kotiottelu:

HC Giants - FPS, Forssan Palloseura
PE 6.9 Klo 18:30, HAT-areena Hollola.

Liput 10€
Opiskelijat/eläkeläiset 5€
Alle 16v ilmaiseksi
Kausikortit 2019-2020 oikeuttavat sisäänpääsyn myös Suomen Cup-otteluissa.

Kausikortteja myynnissä myös hallilla!