Return to site

Giants aloitti Suomen Cupin voitolla - Haukat jäi jättien jalkoihin 6-2 lukemin

Hollolan Giants aloitti keskiviikkona oman Cup urakkansa KJT Haukkoja vastaan. Keravalaiset saivat Hollolan HAT - areenalle raavittua kasaan 13 kenttäpelaajaa, joten pelistä oli odotettavissa vierailijoille hikistä iltapuhdetta.

Jätit saivat otteluun unelma alun, kun ykköskentän Jesse Peltonen laittoi pikkumustan verkkoon jo 22 sekunnin pelin jälkeen. Ensimmäinen erä oli jättien hallintaa, mutta niin vain vierasjoukkue iski käytännössä kahdesta paikastaan kaksi maalia. Erän lopussa Perttu Hynönen laukoi tärkeän tasoituksen ylivoimalla.

Toinen erä jatkoi samaa kaavaa. Jätit myllytti ja KJT taisteli urhoollisesti ja lähinnä vastaiskuja kyttäillen. Erä ennätti vanheta puoleen väliin kun jättien Tomi Stylman iski vapauttavan johtomaalin. Minuutti tästä KJT:n Eetu Parviaisen maila osui Saku Aavajokea naamaan ja seurauksena 5 minuuttinen ja ulosajo. Ylivoiman aikana Jätit iski kahdesti ja pisti pelin pakettiin. Kasper Korhonen ja Juha Suni maalien tekijöinä.

Kolmannessa erässä Jätit iski vielä kertaalleen, kun Olli Leinonen iski loppulukemat 6-2.

Suomen Cup jatkuu Giantsin osalta lauantaina, kun Jätit matkaavat Porvooseen Huntersin vieraaksi hakemaan toista voittoaan ja jatkopaikkaa Suomen Cupin 3. kierrokselle.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK