Palaa sivulle

Tilannekatsaus ennen kauden alkua

Jättien päivitetty rosteri valmistautuu tulevaan kauteen harjoitusotteluilla.

17. elokuuta 2021

NÄIN PELATAAN

Kaudella 2021 -2022 pelattavassa Runkosarjassa pelataan 14 joukkueen kaksinkertainen sarja eli 26 ottelua per joukkue. Jättien osalta sarja alkaa kahdella kotiottelulla, ensimmäiset kotiottelut pelataan Hollolan HAT Areenalla lauantaina 18.9. ja sunnuntaina 19.9.

SOPIMUSTILANNE 17.8. 

Tulevalla kaudella Jättien kokoonpanosta paikkaansa hakee ennätysmäärä ulkomaalaistaustaisia pelaajia. Try-out sopimuksia on solmittu useampia, ja niiden tilaa tarkastellaan alkukauden edetessä. Koko joukkueen sopimustilanne näyttää tällä hetkellä seuraavanlaiselta: sopimuksen on allekirjoittanut 9 puolustajaa, 18 hyökkääjää sekä 2 maalivahtia. Listaa päivitetään päivittäin - katso tarkemmat lisätiedot ja sopimustilanne alla olevasta linkistä:

KAUTEEN VALMISTAVAT OTTELUT

Ennen runkosarjan alkua pelataan useampia harjoitusotteluita, joista ensimmäinen on aikataulutettu tulevalle perjantaille 20.8. klo 18:30 . Ottelu pelataan Hollolan HAT Areenalla, jolloin Jättien vieraaksi saapuu Järvenpään haukat. Harjoituskauden edetessä Jätit osallistuvat myös edelliskausilta tuttuun Suomen Cupiin, jonka on määrä alkaa 25.8. elokuuta.

KAUSIKORTIT

Jättien kausikortit ovat nyt myynnissä, ja niitä voi tilata jättien verkkokaupasta. Kausikorteista on tarjous jolla voit lunastaa kaksi kausikorttia hintaan 129€ (norm. 189€). Yksittäisen kausikortin hinta on 79€.