Palaa sivulle

Joukkueen yhteistyökumppaniksi?

Kannata paikallista seuraa ryhtymällä tukijaksi!

15. heinäkuuta 2022

Yhteistyökumppanit ovat monen seuran toiminnan elinehto, niin myös meidän.

HC Giants keskittyy pitkäjänteiseen kehittämistyöhön. Rakentaaksemme jotain uutta ja parempaa, tarvitsemme teidän tukeanne, sillä ilman teitä ei olisi meitä. Tulevalla kaudella HC Giants pelaa II-divisioonaa, eli niin kutsuttua rautaliigaa.

Kumppanuus Hollolan Jättien kanssa takaa monipuolista näkyvyyttä paikallisesti jäähallissa, erilaisissa sosiaalisen median kanavissa ja medioissa sekä maanlaajuisesti seuratuissa ottelulähetyksissä. Yhteistyökumppaneiden kanssa on mahdollista laatia myös räätälöityjä paketteja näkyvyyteen, mainontaan tai aktiviteetiksi erätauolle. Muunmuassa jäähallin nimi on muutettu yhteistyökumppanimme toiveesta HAT Areenaksi, Hollolan Asuntotalot Oy:n mukaan. Olisiko sinulla idea, joka voidaan ottaa osaksi ottelutapahtumaamme? Haluatko nimetä kiekonheittokilpailun yrityksesi mukaan tai kehittää oman brändisi markkinointiin sopivan ohjelmanumeron? Me autamme suunnittelussa ja toteutamme ideasi sovitusti!

Lue lisää nettisivuiltamme siitä kuinka itse voit ryhtyä tukijaksi ja yhteistyökumppaniksi.

Entäs yksittäiset kannattajat? Pääyhteistyökumppaneiden rinnalla yksittäinen kannattaja on tärkein seuran tukija! Kiitos jokaiselle, joka käy hallilla ottelutapahtumissa, kannattaa, kannustaa tai ostaa fanituotteita. Kausikortit kaudelle 2022-2023 ovat myynnissä hcgiants.fi verkkokaupassa.

 

Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja klikkaa subscribe - saat tiedon uusimmista uutisista sähköpostiisi!