Palaa sivulle

Joukkueen rakentaminen on alkanut

HC Giants kasaa joukkuetta III-divisoonaan tulevalle kaudelle. Tuu mukaan!

17. toukokuuta 2023

Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja joukkuetta kartoitetaan parhaillaan. Kysyntää pelipaikoille on ollut tasaiseen tahtiin, mutta pelaajia mahtuu vielä mukaan.

Viime vuonna kauteen lähdettäessä joukkueen yllätti alueellinen pelaajapula sekä liikaa kohonneet kustannukset, jotka pakottivat Jätit luopumaan sarjapaikastaan. Tulevalla kaudella päästään kuitenkin käynnistämään tarinaa uudelleen III-divisioonasta, kun seurahistorian alkutaipaleen kausilta tuttu sarjataso tekee paluun Hollolaan.

Tänä vuonna tilanne on toinen myös pelaajien kartoittamisen suhteen, sillä valmistelut joukkuen kasaamiseksi näyttävät hyvältä ja kysyntää pelipaikoille on ollut, mutta vielä mahtuu mukaan. Hollolaan pyritään muodostamaan kilpailukykyinen joukkue, jossa pelataan tosissaan, muttei totisesti. Tavoitteena on nousu II-divisioonaan.

Mikäli pelaaminen joukkueessa kiinnostaa, ota yhteyttä.

Joukkueiden tilanne Lahden lähiseuduilla ja koko Päijät-Hämeessä on haastava, sillä Liigaa alemmilta sarjatasoilta puuttuu kilpailukykyisiä joukkueita kahdelta sarjatasolta. Menneen kauden päätteksi konkurssiin ajautuneen mestisjoukkue Heinolan Peliittojen sekä sarjapaikastaan luopuneen HC Giantsin puuttuessa, alue on vailla sekä Suomi-Sarja että Mestis joukkuetta, jotka ovat tärkeä osa monen pelaajapolkua.

Tulevan kauden päätavoitteeksi mainitaankin nousutavoitteen toteutuminen, jotta alueen pelaajilla olisi paremmat lähtökohdat itsensä eteenpäin viemiseen ja oman pelitason mukaiseen harrastamiseen.