Palaa sivulle

Jättien maalijuhlaa

HC Giants 19 - 4 KOOVEE II

12. marraskuuta 2017

Isänpäiväottelu HC Giants - KOOVEE II oli todellista Jättien maalijuhlaa. Ottelu oli alusta pitäen Jättien hallinnassa ja kiekko upposi vastustajien verkkoon peräti 19 kertaa! Ottelu oli joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella ja Jätit ottivat toistamiseen pisteet matkaansa.

Ottelun ensimmäisen erän alku tarjosi vielä kaikin puolin jännittävää seurattavaa. KOOVEE II siirtyi Juuso Kööpikän toimesta ottelussa 0-1 johtoon viidennen peliminuutin kohdalla. Jätit kuitenkin vastasivat tulisesti takoen kolme maalia vajaaseen kuuteen minuuttiin, tekijöinä Kim Ranta-Aho(2) ja Jan-Erik Kammonen(1). KOOVEE II kykeni vielä kaventamaan lukemiin 3-2, mutta ennen erätauolle siirtymistä Jätit olivat jo 5-2 karkumatkalla.

Toisessa erässä Jättien maalinälkä yltyi entisestään ja koko toisen erän ajan Jätit häkittivät maaleja yksi toisensa perään. Armoa antamatta Jätit onnistuivat toisessa erässä peräti 10 kertaa KOOVEE II:n maalivahdin vaihdosta huolimatta. Toiselle erätauolle häkellyttävissä lukemissa 15-2.

Kolmannessa erässä Jätit jatkoivat voittokulkuaan tehden vielä viisi maalia. KOOVEE II ei kuitenkaan antanut periksi ja Jättien maalivahti Mika Juvonen sai nöyrtyä erän aikana kahdesti, kun Jättien liiallinen into tehdä maaleja antoi KOOVEE II:lle useammankin tilaisuuden tehdä maaleja.

Runsaan maalilukeman vastapainoksi rangaistusminuutteja ottelussa jaettiin huomattavasti vähemmän, sillä koko ottelu pelattiin kummankin joukkueen osalta ilman yhtäkään rangaistusminuuttia.

Ottelun myötä Jätit ottavat takaisin edellisessä ottelussa menetetyn sarjakolmosen paikan. Pelaajatilastot ovat myös Jättien kannalta varsin mukavaa luettavaa, sillä pistepörssin kärjessä majailee pelikierroksen jälkeen kaksi Jättiä. Sijalla yksi Jesse Peltonen(32) ja sijalla kaksi Kim Ranta-Aho(31) kuuden pisteen turvin kolmantena tulevaan Kisa-Eaglesin Jerry Markkulaan.