Palaa sivulle

Jätit voittoputkessa

HC Giants 10 - 4 Kisa-Eagles

25. marraskuuta 2017

HC Giantsin sai kotiottelussa vastaansa Kisa-Eaglesin Kangasalalta ja luvassa oli tiukkaa vääntöä Kisa-Eaglesin puolustaessa paikkaansa sarjakakkosena. Taistelu oli tiukkaa ja tunteet kävivät molemmin puolin kuumana heti ottelun alusta alkaen. Kisa-Eagles ei hyvästä yrityksestä huolimatta kyennyt pitämään Jättejä kurissa.

Jätit aloittivat ottelun vauhdikkaasti, kun toisella peliminuutilla Kim Ranta-Aho vei jätit aikaiseen 1-0 johtoon. Kisa-Eagles tuli erän aikana vielä tasoihin ja näytti, että erätauolle mentäisiin tasalukemissa, mutta Ranta-Ahon toimesta lukemat muuttuivat erän viimeisellä minuutilla lukemiin 2-1.

Kisa-Eagles tuli toisen erän alussa vielä tasoihin, mutta ottelun puolivälin paikkeilla Jätit alkoivat uraikomaan maaleja toisensa jälkee. Erän loppupuolella Jätit onnistuivat peräti kolme kertaa neljän minuutin sisään ja onnistuivat lannistamaan vastustajansa täysin, kun viimeiselle tauolle siirryttiin lukemissa 5-2.

Sama maali-ilottelu, josta Jättien toimesta on päästy nauttimaan aikaisemmissakin kotiotteluissa toistui tänäänkin. Maalivahdin vaihdosta huolimatta Jätiti onnistuivat viimeisessä erässä viidesti, joskin päästettyjä maaleja tuli myös kaksi lisää. Loppulukemat Jäteille 10-4 ja 3 pistettä, joiden turvin Jätit anastivat sarjan kakkospaikan, joka ennen illan peliä oli Kisa-Eaglesin hallussa.

Ottelu oli Jäteille kolmas perättäinen voitto ja neljäs perättäinen kotivoitto.