Palaa sivulle

Jätit vahvistuvat Sarjan jatkuessa

Pelaajasiirtoja jätteihin 13.2. sulkeutuvan siirtojarajan kynnyksellä

13. helmikuuta 2021

HC Giantsin joukkue vahvistuu sarjan jatkuessa

Suomi-Sarja pyörähtää käyntiin jälleen lauantaina ja ottelut pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä. Otteluiden jatkuessa jätit vahvistuvat uusilla pelaajilla, joista osa nähdään tositoimissa jo lauantaina pelattavassa kotiottelussa. Jättipaidassa lauantain ottelussa debytoi liigassa, mestiksessä sekä kiinan juniorisarjassa pelannut puolustaja Jesse Ahonen sekä Pyryn A-junioreista jättipaitaan siirtynyt Leevi Pärssinen. Lauantain kokoonpanossa mukana myös aiemmilta kausilta tuttu hyökkääjä Juho Arminen, joka pelasi alkukauden ajan Riihimäen Nikkareiden riveissä.

Rosteri vahvistuu myös toisella aiemmilta kausilta tutulla nimellä kun yhteensä 68 ottelua jättipaidassa pelannut Jere Uuttu liittyy joukkueeseen. Jättien mukaan on aiemmin mainittujen lisäksi liittynyt myös kaksi muuta uutta hyökkäjää, kun Johannes Nevalainen Loviisan LJK:sta sekä Eetu Lehtola Iitti Hockeystä vahvistavat joukkuetta.

Jättien seuraava kotiottelu pelataan tänään Lauantaina 13.2. klo 16:00. Yleisöä halliin ei pääse, mutta ottelu lähetään suorana Ruutu+ palvelun välityksellä. Jättejä voit kannattaa myös etänä - kannatusliput ja tukipaketit ovat myynnissä verkkokaupassamme. Jätit kiittävät tuestasi ja otteluiden jatkumisen mahdollistamisesta!