Palaa sivulle

Jätit palaavat jääharjoittelun pariin

Mitä mietteitä jättien viime kauden kapteenilla on alkavan kauden kynnyksellä?

10. elokuuta 2020

Jätit palaavat yhteisten jäätreenien pariin huomenna tiistaina, kun omatoimisen harjoittelun parissa kulunut kesä on tullut päätökseensä ja seuraava suomi-sarja kausi häämöttää jo nurkan takana. Jäällä nähdään ensikaudella joukkue, joka pitää sisällään niin viime kausilta tuttuja kuin uusiakin nimiä. Mukaan mahtuu myös useampi try out sopimus, joista tiedotetaan lisää huomenna.

Yksi huomenna jäälle hyppäävistä pelaajista on kuudetta kauttaan jättipaidassa viilettävä Tomi Stylman. Hollolalaisille jo tutuksi tullut hyökkääjä on vuosien mittaan kivunnut aina kapteenin rooliin saakka. Mitä mietteitä tuleva kausi herättää jättien viime kauden kapteenin mielessä?

Mahtava päästä tällä viikolla jäälle ja kokeilemaa miltä se luistelu tauon jälkeen tuntuu. Nyt on aika hioa pelimiehet ja pelaaminen priima kuntoo niin ollaan valmiita, kun sarja alkaa. -Tomi Stylman

Mitä odotat alkavalta kaudelta, Tomi Stylman?

Tottakai lähdetää parantamaan viime kauden sijoitusta ja tavoittelemaan menestystä myös playoffeissa, joissa viime kaudella matka tyssäsi liian nopeasti. Voitot on tän lajin suola.

Olet toiminut usean kauden ajan jättien kapteenina, mitä toiveita sinulla joukkueelle ja valmennukselle ensikautta silmällä pitäen?

Kaikki lähtee yhtenäisyydestä, silloin kaikilla on hauskempaa. Lisäksi laadun pitää pysyä läpi kauden niin harjoittelussa kuin pelaamisessakin, jotta saadaan aikaan kehitystä koko kauden ajan.

Minkälaisia terveisiä haluat lähettää Jättien kannattajille?

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää kauden aikana hallille katsomaan pelejä. Pelaajat saa siitä aina hyvää energiaa!