Palaa sivulle

Jäteille kolmen pisteen ryöstöreissu Kaarinaan

3. marraskuuta 2019

Jättien pelit jatkuivat lauantaina Kaarinassa, jossa vastassa oli paikallinen kiekkoylpeys HCIK. Kaarinalaisilla on alla vasta kaksi voittoa ja 7 pistettä, kun taas Giants on kerännyt viisi voittoa ja 15 pistettä.

Ensimmäinen erä ei tarjonnut mitään mullistavaa kummaltakaan joukkueelta. Kotijoukkue pääsi yrittämään kahdesti ylivoimaa, mutta jättien koko kauden hyvin toiminut alivoima ei kaveria päästänyt tekopaikoille. Erätauolle mentiin siis nollat koristaen tulostaulua.

Jos ensimmäinen erä nyhjättiin maalittomana, toinen tarjosi niitä senkin edestä. Ajassa 25.15 ​Juho Veneskari ​avasi ottelun maalihanat ​Nikolas Ulessin​ syötöstä. Tämän jälkeen näyttämön valtasi jättien 4 vitja ja erityisesti herrat ​Gröhn ​ja ​Ahonen. 29.26 Jätit siirtyi kahden maalin karkumatkalle juuri ​Ahosen ​maalilla. Pari minuuttia tästä ja kotijoukkue sai kuparisen rikki ​Håkanssonin ​maalilla. Maalin jälkeen Kaarinalaiset ottivat jäähyn ja Giants ei tilannetta jättänyt käyttämättä, ​Zoltan Nagy paukutti vierasjoukkueen jälleen kahden maalin johtoon ajassa 33.33. Seuraavaksi oli kotijoukkueen vuoro juhlia maalia, mutta vielä erän viimeisellä minuutilla ​Teemu Koski ​löi tauko luvuiksi 4-2. ​Esko Gröhnille​ tähän erään mukavat kolme syöttöpistettä.

Kolmas erä jatkui siitä mihin edellinen jäi. Jätit jatkoi hallintaa ja illan ehdoton tutkapari kiusasi kotijoukkuetta. Ensin ajassa 43.06 ​Gröhn ​teki illan ensimmäisensä ja 49.28 perään toisen osumansa. ​Jerry Kantolan ​kavennus oli kotijoukkueelle laiha lohtu, kun Jättien ​Saku Laitinen ​löi vielä loppulukemat 3-7 taululle. Jäteiltä erittäin jämäkkä vieras esitys ja ​Gröhnin​ viiden pisteen, sekä ​Ahosen ​neljän pisteen iltapuhde takasivat sen, että erittäin tärkeät kolme pistettä matkaavat Hollolaan.

Jättien seuraava ottelu pelataan jo tänään sunnuntaina, jolloin vieraaksi Hollolaan saapuu JHT Kalajoelta. Tuu hallille kannustamaan jätit voittoon!