Palaa sivulle

Jäteille kolme pistettä vaiherikkaan pelin jälkeen

26. lokakuuta 2019

Perjantaina jatkettiin Suomi-sarjaa, kun Hollolaan saapui vieraaksi aina niin rakas vastustaja Kotkan Titaanit.

Ensimmäinen erä alkoi täysin Titaanien hallinnassa eikä Jätit tahtonut saada juonesta kiinni. Ajassa 10.33 vierasjoukkue siirtyi johtoon ​Rene Hiekkataipaleen maalilla. Titaaninen hallinta jatkui maalin jälkeen käytännössä koko loppuerän, mutta enempää maaleja ei erässä nähty.

Toiseen erään Jätit löysi jalat sekä liikkeen ja otti ottelun komentoonsa. Ajassa 25.59 Kasper Korhonen ​toi kotijoukkueen tasoihin ja 30.22 ​Juho Arminen ​vei Jätit johtoon. Toisen maalin jälkeen Titaaninen päävalmentaja ​Mika Iltola ​otti aikalisän ja herätteli joukkuettaan. Tämä auttoi ja Titaanien ​Valtteri Tamminen ​tasoitti pelin ajassa 32.27. Pari minuuttia tästä ja Kotkalaiset menivät vuorostaan johtoon ​Panu Laitisen ​maalilla. Erätauolle mentiin vieraiden 3-2 johdossa.

Päätöserä oli tasaista kamppailua alusta asti. Jätit raapi itsensä tasoihin erän puolessa välissä ​Eetu Rissasen ​osumalla. Ajassa 54.16 ​Juho Armisen ​illan toinen vei kotijoukkueen vuorostaan johtoon. Ilo oli lyhytaikaista, kun alle minuutti johtomaalista ​Panu Laitinen ​tasoitti pelin 4-4. Ottelun loppuhetkillä Jätit pääsi ylivoimalle ja ​Perttu Hynösen ​ajassa 59.10 iskemä maali räjäytti kotiyleisön riemuun. Tästä ei Titaanit enää toipunut ja ​Jarno Jokipakka ​iski loppulukemat 6-4 tyhjään verkkoon ja isot pisteet jäivät Hollolaan.

Jättien tämän viikon toinen kotiottelu pelataan jo huomenna sunnuntaina! Jättien vieraaksi saapuu S-Kiekko Seinäjoelta. Ennen sunnuntain peliä S-Kiekko on sarjataulukossa sijalla kuusi 16 pisteellään ja Jätit sijalla seitsemän 15 pisteellä. S-Kiekko pelaa yhden ottelun Jättejä enemmän tänään lauantaina, joten tiukat asetelmat voivat muuttua nopeasti suuntaan tai toiseen.

HC Giants vs. S-Kiekko

SU 27.10 KLO 16:30
📍 Hat Areena, Hollola

Otteluisäntänä Lahti Energia

‼️HUOM muutos sunnuntain kotiottelun aloitusajankohtaan! ⏰ Kiekko putoaa jäähän poikkeuksellisesti puoli tuntia myöhemmin, klo 16:30.