Palaa sivulle

Jäteille hukkareissu Poriin - Karhut piti Giantsin nollilla

12. lokakuuta 2019

Giantsin pelit Suomi-sarjassa jatkuivat perjantaina Isomäki Areenalla, jossa vastaan luisteli Karhu Ht. Molemmille joukkueille lisäpisteet olivat enemmän kuin tervetulleita ja ennakkoon kamppailusta olikin odotettavissa tasaista vääntöä.

Ensimmäisen erän alku oli lievää Jättien hallintaa, mutta aivan tuhannen taalan paikoille Giants ei kuitenkaan päässyt. Karhut puolusti hyvin ja odotti omia paikkojaan. Ajassa 11.31 nähtiin ottelun avausmaali, kun kotijoukkueen ​Lauri Sikoniemi ​siirsi Karhut johtoon. Tämän jälkeen Jättien peli meni puuroksi eikä oikein mikään tahtonut onnistua. Karhut kiitti tästä ja iski erän kahdella viimeisellä minuutilla kaksi lisäosumaa. Molemmista maaleista vastasi ​Samuli Virkkunen.

Toiseen erään Jätit vaihtoi ​Mika Juvosen ​tilalle maaliin ​Ville Viskarin​ ja yritti tällä tavoin herätä takaisin taisteluun. Työhaalarit osittain löytyikin päälle, mutta maalinteko takkusi toisessakin erässä. Giants pääsi erässä myös kokeilemaan kolmesti ylivoimaa, mutta tuloksetta. Karhut puolusti johtoasemaansa ja maalivahti ​Veli-Matti Mäkinen ​seisoi viimeisenä lukkona porilaisten maalin suulla. Kolmanteen erään mentiin samassa 3-0 tilanteessa.

Kolmannessa sama kaava toistui. Jäteillä ei oikein tahtonut sujua mikään, eikä hyvin pelannutta Mäkistä saatu ohitettua. Lopullisen niitin iski Virkkunen illan kolmannellaan tyhjään rysään ajassa 55.30. Loppunumerot 5-0 viimeisteli ottelun loppuhetkillä vielä ​Santeri Rajakallio.

Jäteillä ottelut jatkuvat jo heti huomenna sunnuntaina, kun Hollolaan saapuu Laser Ht Oulusta.