Palaa sivulle

Jäteillä riemu kaukana Jyväskylässä - "Huolimatonta ja löysää pelaamista"

22. syyskuuta 2019

Suomi-sarja jatkui Giantsin osalta sunnuntaina, kun Jätit matkustivat Jyväskylään Riemun vieraaksi. Eilinen hieno kotivoitto oli muisto vain, kun kiekko putosi LähiTapiola-areenan jäähän.

Ensimmäinen erä oli Riemun kiekollista hallintaa ja näytti siltä, että Giants olisi yhdessä yössä unohtanut kaiken mitä on harjoiteltu. Erä oli kaikesta huolimatta maaliton.

Toisessa erässä Riemun paine jatkui ja se alkoi tuottaa myös tulosta maalien merkeissä. Ajassa 24.11 ​Markus Rämä ​siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pari minuuttia tästä Riemu lisäsi johdon kahteen ​Waltteri Viitasen ​osuessa alivoimalla​.​ Ajassa 27.37 Jättien kapteeni Tomi Stylman ​kavensi ylivoimalla, mutta jo ajassa 29.46 Riemu meni jälleen kahden maalin johtoon Aleksi Lampi ​maalintekijänä. Riemu rokotti vielä kertaalleen toisessa erässä ylivoimalla ja koppiin mentiin kotijoukkueen komennossa 4-1.

Kolmanteen erään Jätit tuli kovalla asenteella ja kuin uudesti syntyneenä. Kova rumpu ei kuitenkaan riittänyt ja Riemun kassari ​Petri Pitkäsen ​loisto-otteet takasivat sen, että pisteet jäivät tällä kertaa Jyväskylään.

Päävalmentaja ​Jalonen ​oli pettynyt ottelun jälkeen.

"En osaa sanoa, että oliko huono valmistautuminen vai luultiinko itsestämme liikoja eilisen voiton johdosta. Ensimmäiset kaksi erää oli tosi huolimatonta ja löysää pelaamista eikä oltu valmiita taistelemaan. Kolmanteen erään saatiin kuitenkin kaivettua se taisteluilme ja tekeminen oikealle tasolle, mutta se oli liian myöhäistä ja saatiin mitä ansaittiin"

Seuraavaksi suunnataan katseet kohti ensi lauantaita jolloin pelataan Jättien kauden toinen kotipeli HAT-areenalla.

HC Giants vs. D-Kiekko, LA 28.9 klo 16:00 HAT-areena, Hollola.