Jäteillä jälleen kahden vieraspelin viikko

Ensimmäiset erät koituivat kohtaloksi

13. joulukuuta 2019

Perjantaina pelattiin jyväskylässä D-Kiekon vieraana ja lauantaina Jätit matkustivat Porvooseen Huntersin vieraaksi.

Perjantain ottelun ensimmäisen erän alku oli Jäteiltä vaikea. Ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kotijoukkue karkasi 4-0 johtoon. Giants aloitti pelaamisen sitten jälkimmäisellä kympillä kaventaen johdon kahteen vain minuutin sisään tulleilla osumilla. Maaleista vastasivat ​Nikolas Ulessi​ ja ​Olli Leinonen. ​D- Kiekko onnistui vielä kertaalleen ja toiseen erään lähdettiin tilanteesta 5-2.

Toisen erän ensimmäisestä maalista vastasi myös kotijoukkue, mutta tämän jälkeen alkoi Jättien kiri. Vierasjoukkue latoi seuraavat kolme maalia ja näytti erinomaista taistelu ilmettä. Jättien maaleista toisessa erässä vastasivat ​Juho Veneskari, Jesse Peltonen ​sekä ​Kyle Moore.

Kolmannen erän alku oli jälleen heikko ja kotijoukkue rankaisi siirtyen kahden maalin johtoon. ​Jesse Peltonen ​toi Jätit vielä maalin päähän, mutta tasoihin asti ei perjantaina kiri riittänyt.

Loppulukemat 8-6 lyötiin tyhjiin aivan ottelun loppuhetkillä. Jäteiltä kuitenkin hieno taistelu heikon startin jälkeen.
Lauantaina Porvoossa odotti hyvään vireeseen päässyt Hunters. Ottelu alkoikin kotijoukkueen komennossa ja ajassa 02.59 nähtiin ottelun avausmaali Huntersin toimesta. ​Perttu Hynönen ​tasoitti ottelun ajassa 04.29, mutta sen jälkeen alkoi Giantsin vaikeudet ja Huntersin tasoinen joukkue käytti armotta paikkansa. Ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen 5-1 johdossa.

Toinen erä oli jälleen parempaa tekemistä Jäteiltä, mutta samanlaista kiriä ei saatu aikaiseksi, kuin perjantaina jyväskylässä. Kolmanteen erään mentiin Huntersin 6-2 johdossa. Jättien maalista vastasi ​Juho Arminen ​alivoimalla.

Kolmas erä oli kotijoukkueen hallintaa ja se piti Jätit pois maali paikoilta. Hunters lisäsi vielä johtoaan kolmella maalilla ja loppulukemat 9-2 koristivat Porvoon jäähallin tulostaulua.

Jättien pisteiden metsästys jatkuu keskiviikkona Järvenpäässä Haukkojen vieraana.

Kotona pelataan pitkästä aikaan sunnuntaina, kun Raahe - Kiekko saapuu Hollolan pyhättöön.