Palaa sivulle

III-divisiona palaa Hollolaan

HC Giants kasaa joukkuetta III-divisoonaan tulevalle kaudelle. Tuu mukaan!

3. toukokuuta 2023

Pitkäaikaisemmat kannattajamme varmasti muistavatkin kauden 2014-2015, kun hollolassa pelattiin ensimmäisen kerran III-divaria. Silloin HC Giants aloitti nelivuotisen matkansa, jonka päätteeksi joukkue teki seurahistoriaa nousemalla kauden 2017-2018 päätteeksi Suomi-Sarjaan, jossa matkaa taitettiin opettavaiset neljä kautta. Viime vuonna II-divisioonakauteen lähdettäessä kuitenkin alueellinen pelaajapula sekä liikaa kohonneet kustannukset pakottivat Jätit luopumaan sarjapaikastaan. Tulevalla kaudella päästään kuitenkin käynnistämään tarinaa uudelleen III-divisioonasta, kun sarjataso tekee paluun Hollolan kiekkopyhättöön.

Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on kovassa vauhdissa, ja kartoitamme tulevan kauden joukkuetta parhaillaan. Mikäli pelaaminen III-divisoonassa kiinnostaa, ota yhteyttä.

Ensi kaudella pelataan siis huomattavasti pienemmässä piirissä, kun aiemmilla kausilla on totuttu. Kyseessä on alueellisiin lohkoihin jaettu sarja, jonka myötä pelimatkat lyhenevät huomattavasti ja ottelut rajoittuvat hämeeseen ja saattaa olla, että kauden aikana päästään paikallisotteluiden makuun useampaankin kertaan. Sarjan jo entuudestaan tuntien luvassa on varmasti toinen toistaan mielenkiintoisempia kamppailuita. Tervetuloa nauttimaan III-divisioonan tunnelmasta Hollolaan!

Nappaa oma kausikorttisi haltuun edulliseen 39€ tarjoushintaan jättien verkkokaupasta!