Palaa sivulle

HC Giants pelaa suomi-sarja ottelun Isku Areenalla

Jätit kohtaavat HC Indiansin Isku Areenalla Lauantaina 7.11.

4. marraskuuta 2020

Jätit pelaavat lauantaina 7.11. yhden suomi-sarjan runkosarjaotteluistaan Lahden Isku areenalla. Ottelu käynnistyy kello klo 16:00 ja vastustajaksi tällöin luistelee sarjan kärkipaikoilla majaa pitävä HCIK Kaarinasta.

Normaalisti Hollolan HAT areenalla pelattavista otteluista poiketen, Isku Areenalla on mahdollista seurata ottelua myös aitiosta käsin. Halutessasi voit varata käyttöösi joko tavallisen tai saunallisen aition. Aitiovierailla on mahdollisuus myös ruokailuun sekä virvokkeisiin ottelutapahtuman aikana. Oman aition voit varata itsellesi, perheellesi tai kaveriporukallesi. Tämä on hyvä mahdollisuus myös esimerkiksi työporukalle!

Aitioita on myynnissä vain rajattu määrä joten varmista omasi nyt! Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen hollolagiants@gmail.com tai puhelimitse 0405815266 / Kari.

Ottelutapahtumaan tulee myyntiin erä sinisiä GIANTS tekstilogolla varustettuja game worn -pelipaitoja, sekä sarjahistorian ensimäisillä kausilla käytettyjä alkuperäisellä HC giants logolla varustettuja valkoisia game worn -pelipaitoja. Ottelutapahtumaan osallistuvilla on etuosto-oikeus, jonka jälkeen paidat tulevat myyntiin myös Jättien verkkokauppaan.

Jättien kioski ja fanikauppa palvelee katsojia yläkäytävällä ja makkaranmyyntiteltta löytyy radiomastojen puoleiselta pääsisäänkäynnin edustalta.

Liput otteluun kustantaa 10€ ja alennusryhmien liput 5€. Alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta.

Huomioithan myös ottelutapahtumia koskevan hygienia- ja turvallisuusohjeistuksen! Ottelutapahtumaan saapuminen edellyttää kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla lipunmyynnin yhteydestä!

Tervetuloa seuraamaan suomi-sarja ottelua Lahden Isku Areenalle 7.11. kello 16:00 alkaen.