Palaa sivulle

HC Giants kiinnostaa ulkomaalaisia - kolme pelaajaa try outille

Kolme try-out pelaajaa liittyi jättien harjoitusvahvuuteen tällä viikolla

12. elokuuta 2020

HC Giantsin riveissä on vuosien varrella nähty pelaajia useista eri maista. Niin myös tänäkin vuonna. Hollolalaiset lähtevät tänä syksynä kohti kolmatta suomi-sarja kauttaan jonka alkutaipaleella mukana on pelaajia jotka hakevat paikkaansa joukkueesta Try Outin merkeissä.

Keitä he ovat ja mistä?

Yksi kolmesta pelaajasta on Jens Grønbech , 21-vuotias hyökkääjä Tanskasta. Juniorivuotensa hyökkääjä on pelannut Tanskan Rodorvessa, josta matka kävi Floridan Eelsin riveihin, jossa viime kaudella pelatuissa 42 ottelussa syntyi 12 maalia sekä 35 syöttöpistettä.

Jättien rosteri saa haastajan myös Ukrainasta, kun Andrei Rusakov, 21, liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen. Kiekko on liikkunut niin ikään Florida Eelsin sekä viimesimpänä Atlanta Capitalsin riveissä. Viime kaudella pelatuissa 39 ottelussa syntyi yhteensä 63 pistettä (26+37).

Joukkue saa try out -sopimusten piiriinsä myös maalivahdin, kun vuonna 1997 syntynyt, Kanadan Québecistä kotoisin oleva Charles Grimard hakee paikkaa jättien maalin suulta. Grimardilla on kokemusta suomesta jo ennestään, sillä kanadassa viettyjen vuosien jälkeen matka kävi kohti IFK Lepplaxin II-divisioona joukkuetta, jossa torjutuissa 17 ottelussa torjutaprosentiksi muodostui 89.

Kuvat: Mikaela Moore

Muista myös jättien kausikorttitarjous kahden kortin ostajalle!