• - KEITÄ ME OLEMME -

   

   

  HC Giants - Suomi-sarjaa pelaava jääkiekkojoukkue Hollolasta

   

  HC Giants on vuonna 2014 perustettu jääkiekkojoukkue joka pelaa ottelunsa HAT-areenalla,

  Heinsuon urheilukeskuksessa Hollolassa.

   

  Nimi HC Giants juontaa juurensa syvälle Hollolan historiaan ja kahteen jättiläiseen Holloon ja Marttaan. Kansantarinoiden mukaan jätit Hollo ja Martta rakensivat Hollolan keskiaikaisen harmaakivikirkon.

   

  Jättien matka alkoi III-divisioonasta kaudella 2014-2015. Tavoitteekseen Hollolan ylpeys otti nousun Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle -Suomi-sarjaan seuraavan neljän vuoden sisällä. Jätit siirtyivätkin II-divisioonaan sarjanousun myötä jo seuraavalla kaudella 2015-2016. Nousun jälkeen Jättien tavoitteet olivat realistisia ja nousujohteisia, jonka jälkeen kaudella 2016-2017 Jätit kilpailivat sarjan kärkipaikoista. Matka Suomi-sarjakarsintoihin päättyi kuitenkin Hämeen-lohkon finaaliin.

   

  Kaudella 2017-18 joukkueen kova työ tuotti tulosta ja edellisen kauden pettymys vaihtui iloon, kun Jätit voittivat Hämeen-lohkon mestaruuden. Kevään positiivinen lentokeli sai jatkoa kun HC Giants toteutti tavoitteensa ja nousi karsintojen kautta Suomi-sarjaan. Jätit pelasivat ensimmäisen Suomi-sarjakautensa vuonna 2018-2019. Opettavainen ensimmäinen kausi ylemmällä sarjatasolla päättyi keväällä play out-otteluihin, mutta Jätit onnistuivat kuitenkin pitämään paikkansa sarjassa nousujohteisella pelillään.

   

  Kaudella 2019-20 Jättien tavoitteena oli paikka ylemmästä loppusarjasta ja pelata play off-peleissä keväällä 2020. Se tavoite lunastettiin kauden jatkuessa aina pudotuspeleihin asti, kunnes villikorttikierroksella paras kolmesta menetelmällä pelatusta otteluparista ei jatkopaikkaa enää liiennyt. Kauteen mahtui luonnollisesti paljon ylä -ja alamäkiä, mutta siitä huolimatta ja sen ansiosta olemme saaneet kasvaa seurana ja onnistuimme viemään toimintaa huomattavasti eteenpäin. Tätä ei olisi saatu aikaan ilman hienoja yhteistyökumppaneita - tietysti kannattajia unohtamatta!

   

  Iso kiitos kaikille Jättien matkasssa mukana oleville ja eläville!

   

  Nähdään hallilla!

All Posts
×