Return to site

RYÖSTÖRETKI VAI LUOKKARETKI?

Viikonlopun teema on selvä. Ryöstöretkelle lähdetään, ja toinen otsikon sanoista voidaan unohtaa jo tässä vaiheessa.

Nyt lähdetään tosissaan reissun päälle. Lauantaiaamuna bussin nokka otetaan kohti Raahea, ja sunnuntaina Kalajoella mitataan JHT:n päivän kunto. Viime lauantain kotiottelu JHT:ta vastaan jätti paljon hampaankoloon, sillä Jättien esiintyminen oli vahva ja pisteitä olisi ehkä ansaittu, mutta ei saatu. Nyt on revanssin paikka.

  • Hyvillä mielin kohti viikonlopun pelejä. Viime viikon pelit pelattiin todella hyvin. Mielestäni olisimme ansainneet kaikki kuusi pistettä, mutta JHT:ta vastaan ei vain saatu paikoista sisään. Saman lailla, kun jatketaan niin aivan varmasti tulee ryöstöretki olemaan onnistunut, päävalmentaja Jesper Jalonen naulaa.

Oman mausteensa viikonloppuun tuo nimenomaan kauden ensimmäiset, kunnon pitkät pelireissut. Ja tietenkin, joukkueen yöpyminen tien päällä lauantaina, josta matka jatkuu sunnuntaiksi Kalajoelle. Lauantaina Raahessa on varmasti melkoinen lauantai-illan sauna vastassa, kun kotijoukkueen yleisökeskiarvo pyörii kolmensadan paremmalla puolella. Siitä käynnistyy Jättien ryöstöretki.

  • Matkustaminen tuo tietenkin omat haasteensa, etenkin lauantain pelin alkuun. Siihen tullaan kyllä panostamaan, että kun kiekko lauantaina tippuu jäähän niin kaikki ovat valmiita antamaan kaikkensa joukkueelle. Näen nämä pitkät pelireissut kuitenkin vain positiivisina asioina. Usein tälläiset reissut hitsaa joukkuetta entistä enemmän yhtään, etenkin kun tulokset on hyviä, Jalonen päättää.

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK