Return to site

Pelaajahaastattelu – Jonne Yliniemi

HC Giants sai muutama viikko sitten riveihinsä vahvistusta, kun Jonne Yliniemi siirtyi Vierumäki Unitedista Jättien riveihin. Seuraavassa hieman lisää Jonnen taustoista sekä mietteitä uudesta joukkueesta.

Jonne on lajilleen omistautunut pelaaja ja kertoo harrastaneensa jääkiekkoa pikkupojasta asti. Ensimmäiset piirrot jäähän Jonne teki Hookoon pelipaidassa, josta matka jatkui Pelicans 2000. Junioreissa Jonne ehti vielä pelata sekä Kiekkoreipas/Pelicans C-junioreissa, A-junioreissa sekä viimeiseksi jo edellä mainitussa Vierumäki Unitedissa. Nyt joukkueena saa toimia Hollolan oma kiekkoylpeys HC Giants, jonka riveissä Jonne odottaa kehittävänsä kiekkoilutaitojaan ja saavansa hyvää pelikokemusta miestensarjassa.

Jonne kokee tulleensa hyvin vastaanotetuksi uuteen joukkueeseensa ja ilmapiiri sekä Jättien pukukopissa, että kentällä on ollut todella hyvä! Joukkueessa vasta kaksi peliä pelanneena on oman roolin ja paikan löytäminen vielä kesken, mutta luottoa on, että kyllä se paikka sieltä aikanaan löytyy. Ensimmäisessä kahdessa pelissä Jonne on kerännyt itselleen tehot 2+2 ja lisää on luvassa, kun tähtäimessä on Suomisarja –paikka, jonka saavuttamisesta Jonne on ehdottoman varma!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK