Return to site

Kausi korkattu harjoituspeleillä - Seuraavaksi edessä Suomen Cup mittelöt

HC Giants pyyhki elokuussa pölyt varusteistaan ja aloitti kauden kolmella harjoitusottelulla, joissa vastassa oli viime kauden playout vastustaja Kotkan Titaanit kahdesti, sekä Porvoon Hunters.

Seuraavaksi edessä on kauden ensimmäiset tosipelit, kun kaudella 2017 paluun tehnyt Suomen Cup alkaa jättien osalta huomenna keskiviikkona kotiottelulla Keravan KJT:tä vastaan. Toinen ottelu käydään lauantaina Porvoossa Huntersin vieraana.

Harjoituspeleistä saldona oli yksi voitto ja kaksi tappiota. Päävalmentaja ​Jesper Jalonen ​ei ole huolissaan tuloksista, vaan tyytyväinen rajusti kokoonpanomuutoksia viime kaudesta kokeneen joukkueen ilmeestä ja siitä, että joukkue saa yhteisiä pelejä alle.

" Nämä kolme ensimmäistä peliä on ollut enemmän ehkä uusiin pelaajiin tutustumista ja että joukkue saa aikaa yhdessä. Ei ehkä pelilliset asiat hirveesti vielä näkynyt, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan".

-Jesper Jalonen

Suomen Cupissa jäteillä on Jalosen mukaan selkeä tavoite.

" Kyllä me siitä lähdetään liikkeelle että nämä pelit hoidetaan ja edetään kolmannelle kierrokselle. Vahva luotto on joukkueeseen".

- Jesper Jalonen

Viidentoista uuden pelaajan joukossa on myös kolme uutta ulkomaalaisvahvistusta, kun slovakialainen ​Michal Zak,​ serbialainen ​Viktor Kastel​ ja unkarilainen ​Zoltan Nagy vahvistavat tällä kaudella jättien joukkuetta.

" Miehet tuli tänne tryoutille, mutta ei montaa treeniä tarvinnut katsoa, koska joka jätkällä on hyvä asenne harjoitteluun ja muita asioita kohtaan. Kuitenkin nuoret jätkät on tänne kiekon perässä tullut ja haluaa siihen keskittyä, niin sellaisia jätkiä tänne halutaan, oli sitten ulkomailta tai suomesta".

Päättää Jalonen.

Suomen Cupin ottelu HC Giants - KJT Haukat 

Keskiviikkona 28.8 klo 18:30 Hollolan HAT-areenalla.

Liput:

Aikuiset 10€

Eläkeläiset, opiskelijat 5€

alle 12v ilmaiseksi

Kausikortilla 2019-2020 ilmainen sisäänpääsy.

Kausareita myynnissä myös hallilla!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK