Return to site

Kari Mäkitalosta HC Giantsin General Manager

Kari Mäkitalo tarttuu uusiin haasteisiin HC Giantsin tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamiseksi. Päävalmentajan valmennusvastuu siirtyy Jesper Jaloselle, mutta joukkueen kehittäminen uudelle, kauden kruununa saavutetulle Suomi-sarja tasolle tarvitsee aikaisempaa suurempaa panostusta.

"Perustin HC Giantsin 2014 ja tavoite oli selkeä heti alusta alkaen; neljässä vuodessa 3-divarista Suomi-sarjaan. Takana on nyt neljä menestyksekästä vuotta HC Giantsin peräsimessä. Joka vuosi mentiin niin pelillisesti kuin tuloksellisesti eteenpäin kohti tavoitetta, Suomi-sarjaa."

Nyt Mäkitalon on aika siirtyä tavoitetason vaativiin tehtäviin ja aloittaa joukkueen kasaaminen, yhteistyökumppanien kartoitus sekä toiminnan organisoiminen ammattimaisempaan suuntaan. Taloudelliset vaatimukset ovat reilusti korkeammalla tasolla, rahaa tarvitaan reilusti enemmän tulevalla kaudella Suomi-sarjassa kuin Rautaliigassa.

"Jesper Jalosen valmennuspestin halusimme julkaista hyvissä ajoin. Luottamus rakentuu alusta alkaen joukkueen, valmennustiimin ja joukkueen johdon välille. Joukkueen kasaaminen tulevalle kaudelle on aloitettu. Suurimmat organisaation muutokset ovat nyt kaikkien tiedossa ja kaikki näyttää olevan hyvällä mallilla ja joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle pääsee jatkumaan" Mäkitalo toteaa.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK