Return to site

Jätit valmiina toiseen Suomi-sarja kauteen "Tavoitteet on playoff-peleissä "

Hollolan ylpeys HC Giants starttaa tulevana lauantaina kautensa kotiottelulla Kiekko - Espoota vastaan. Viime kausi oli Jäteillä melkoista turbulenssia joka kuitenkin kääntyi keväällä voittavaksi jääkiekoksi. Tästä on hyvä ammentaa ja näyttää heti kauden alusta miksi HC Giants kuuluu Suomi-sarjaan.

Päävalmentaja ​Jesper Jalonen ​valaisi mitä viime kausi opetti niin hänelle, kuin koko joukkueelle:

”Henkilökohtaisesti viime kausi opetti paljon valmentamisesta ja johtamisesta. Tietenkin myös Suomi-sarjasta sarjana; mitä se vaatii, että tässä sarjassa pystytään pelaamaan voitosta. Luulen, että viime kausi opetti myös pelaajille tarvittavaa kurinalaisuutta ja nöyryyttä peliä kohtaan. Viime kaudella osa pelaajista oli tottunut II-divisioonassa ottamaan pelin sisällä paljon riskejä ja vapauksia. Suomi-sarjassa virheistä kuitenkin rangaistaan aivan eri prosentilla kuin II-divisioonassa. Kyllähän sen sitten loppukaudesta näki, että kun oltiin opittu sarjan salat ja uskottiin omaan tekemiseen, niin meitä oli erittäin vaikeaa voittaa". -Jesper Jalonen

Jos kevät oli täynnä hyvää tekemistä, myös kauden alla on havaittavissa paremmat lähtökohdat kuin viime vuonna tähän aikaan.

"Asiat on hyvällä mallilla verrattuna viime syksyyn. Nyt on saatu kauteen lähtevälle ryhmälle hyvä määrä yhteisistä pelejä ja treenejä alle. Jengi on valmiina kauden alkuun, mutta ei saa unohtaa, että töitä meillä on edelleen ja korttitalon rakennus jatkuu" - Jesper Jalonen

Selkeät tavoitteet on myös joukkueen sisällä lyöty pöytään.

"Ensin lähdetään ottamaan paikka ylemmästä loppusarjasta ja sitä kautta tavoitteet on playoff-peleissä. Tämä on tällä joukkueella täysin realistinen ja ainoa tavoite" päättää Jalonen.

HC Giantsin kausi pyörähtää virallisesti käyntiin lauantaina 21.9 klo 16:00 kun Kiekko-Espoo saapuu Hollolan HAT-Areenalle vierailulle.

Ottelun alussa otetaan ensin hatut pois päästä HC Giantsin monivuotiselle kapteenille Miikka Sirenille, kun nostamme seuran historian ensimmäisen paidan, numeron 90 HAT-Areenan kattoon.

30-vuotias Sireni on kulkenut Jättien matkassa seuran perustamisvuodesta 2014 alkaen. Kapteeni Sireni johdatti joukkueen 3-divarista 2-divarin kautta Suomi-sarjaan, toteuttaen seuran tavoitteen nousta 3. ylimmälle sarjatasolle neljässä vuodessa. Ura Jäteissä päättyi vuonna 2018. Vasemmalta laukova puolustaja teki Jätti-urallaan yhteensä 126 pistettä 97 ottelussa. Sireni toimi joukkueen kapteenina vuosina 2014-2018.

Liput 10€⠀
Opiskelijat 5€⠀
Alle 16v. ilmaiseksi.⠀

Tule paikan päälle kannustamaan jätit voittoon!
Nähdään hallilla!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK