Return to site

Jätit piti Haukat toistamiseen nollilla

- nihkeä peli toi tärkeät pinnat

Giants palasi joulutauolta tositoimiin Hollolan HAT Areenalla, kun perjantai illan huumassa vastaan luisteli Järvenpään Haukat. Joukkueet kohtasivat juuri ennen taukoa ja silloin Jätit vei pisteet 3-0 voitolla, joten Haukoilla oli mielessä revanssi.

Ensimmäisessä erässä paistoi molemmilla pitkä tauko ja peli oli puolin ja toisin hosumista. Ottelun avausmaali nähtiin erän loppupuolella, kun ajassa 15.54 ​Jesse Peltonen ​onnistui maalinteossa ​Olli Leinosen ​ja ​Tomi Stylmanin ​esityöstä. Enempää ei erässä maaleja nähty ja 1-0 lukemissa mentiin tauolle.

Toiseen erään vierasjoukkue tuli sisuuntuneena, sekä hyvällä liikkeellä ja ensimmäinen kymppi mentiin täysin Haukkojen komennossa. Tästä johtuen päävalmentaja ​Jesper Jalonen ​joutui ottamaan aikalisän erän puolivälissä ja rauhoittamaan tilannetta. Tämä selvästi auttoi ja peli tasoittui. Erässä ei kuitenkaan maaleja nähty ja 1-0 säilyi edelleen taululla.

Päätöserä lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle, mutta erän edetessä vierasjoukkue siirtyi kuskin paikalle ja Jätit joutui puolustuskannalle. Haukat loi tilanteita, mutta aivan tuhannen taalan paikoille ei Jätit vieras joukkuetta päästänyt. Kotijoukkue puolusti loppuun asti uhrautuvasti ja loput hoiti jo aikamoiseksi Haukkojen peikoksi muodostunut maalivahti ​Ville Viskari. ​Nihkeällä 1-0 tuloksella Hollolaan jää kuitenkin erittäin tärkeät kolme pistettä.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK