Return to site

Jätit palasi voittojen tielle tiukan taiston jälkeen

Sunnuntaina jatkettiin Suomi-sarjaa Hollolassa ja vastaan luisteli Laser Ht. Molemmilla joukkueilla oli tappiot alla edellisistä otteluista. Jätit hävisi perjantaina Porissa Karhuille ja Laser hävisi Kotkassa jatkoajan jälkeen Titaaneille, joten molemmat joukkueet mielivät takaisin voittojen tielle.

Ensimmäisessä erässä Jätit olivat hieman telineissä ja Oululaiset painoivat kovasti päälle. Jätit kuitenkin kesti Laserin painostuksen ja erätauolle mentiin nollissa.

Toiseen erään kotijoukkue tuli raikkaalla jalalla ja iski ottelun avausmaalin ensimmäisellä ylivoimallaan ajassa 22.48 maalintekijänä ​Ville Ahonen. Vierasjoukkue Laser tasoitti ottelun myös ensimmäisestä ylivoimastaan ajassa 33.21. Maalin iski ​Harri Pälve.​ Tästä​ ​tasoituksesta alle minuutti ja ​Perttu Hynönen siirsi kotijoukkueen takaisin kuskin paikalle. Jäteille tarjottiin vielä kahden miehen ylivoimaa erän loppupuolella, mutta tästä ei kotijoukkue onnistunut maalia tekemään. Lopulta maalia juhlikin vierasjoukkue ajassa 39.13 kun ​Mikko Tauriainen ​tasoitti pelin alivoimalla.

Kolmannessa erässä sitten hyökättiin vuorotellen ja mentiin komeasti päästä päähän. Molemmilla oli erässä paikkansa ja maali roikkui ilmassa. Kotiyleisön riemuksi ajassa 54.57 ​Jesse Peltonen ​täräytti Jätit johtoon. Jätit puolusti erän lopun hyvin ja ​Ville Viskari ​hoiti maalilla loput. ​Peltonen ​pääsi vielä iskemään illan toisen ja samalla kauden viidennen täysosumansa tyhjään rysään.

Tämän viikon kierroksella Hollolan Jätit pääsevät kauden ensimmäiselle pitkälle pohjoisen reissulle, kun ensin lauantaina pelataan Uusikaarlepyyssä ja sunnuntaina Kalajoella. Jättien matsit katsottavissa tuttuun tapaan Ruutu+ palvelusta. Seuraava kotipeli pelataankin HAT-areenalla vasta ensi viikolla 25.10 perjantaina, kun Kotkan Titaanit saapuvat aistimaan Hollolan perjantai-illan huumaa.

HC Giants seuraavat ottelut:

  • Muik Hockey - HC Giants, LA 19.10 klo 16:00 Komarov areena, Uusikaarlepyy
  • JHT - HC Giants, SU 20.10 klo 16:00 Kalajoen jäähalli, Kalajoki
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK