Return to site

Jäteille voitto ja tappio viikonlopun vieraspeleistä

Giantsin runkosarja jatkui kahdella vierasottelulla. Ensin lauantaina matka vei Uusikaarlepyyhyn Muik Hockeyn vieraaksi. Sunnuntaina oli sitten vuorossa Kalajoki ja isäntänä JHT.

Lauantaina Uusikaarlepyyssä Jätit olivat heti ensimmäisessä erässä pelipäällä ja iskivät kaksi maalia ottelun avauserään. Maalintekijöinä ​Viktor Kastel ​ja ​Tomi Stylman.

Toinen erä jatkui Jättien komennossa ja Hollolalaiset esittivät parasta vieraskiekkoaan tällä kaudella. Tauolle mentiin Jättien 5-1 johdossa. Giantsin maaleista vastasivat ​Saku Aavajoki, Juho Veneskari ​sekä ​Juho Arminen.

Kolmas erä oli Hollolan vierailta fiksua pelaamista eikä Muik päässyt paikoille. Jätit kaunisteli vielä 1-6 loppulukemat ylivoimalla erän puolivälissä. Maalintekijänä ​Michal Zak.

Sunnuntaina Jätit kohtasivat Kalajoella JHT:n. Jos lauantaina Jätit olivat heti pelin alusta hereillä, ei samaa voinut sanoa nyt. Ensimmäiseen 6 minuuttiin kotijoukkue karkasi 2-0 johtoon, eikä Giants tahtonut päästä peliin mukaan. Enempää ei erässä maaleja kuitenkaan nähty vaikka JHT paikkoja loikin.

Toiseen erään Jätit heräsi taistoon mukaan ja kavensi pelin erän alussa ​Saku Aavajoen​ osumalla. Peli jatkui tasaisena ja seuraavasta maalista vastasi kotijoukkue. Erän loppuun Jätit sai kaivatun kavennuksen, kun ​Esko Gröhn ​toi Jätit maalin päähän.

Kolmannessa erässä sama herra oli asialla tasoittaen pelin erän alkuminuuteilla. Tämän jälkeen Jäteillä oli omat paikkansa, mutta limppua ei saatu ohi viime kaudella Jättejä edustaneen ​Joonas Tiippanan. ​Kun vierasjoukkue ei osunut, laittoi kotijoukkue ylivoimalla ajassa 53.11 kiekon reppuun. Jätit haki tasoitusta lopussa vimmatusti, mutta lisää osumia ei Hollolalaiset onnistunut tekemään. JHT onnistui ottelun loppuhetkillä vielä kaksi kertaa ja korjasi tiukasta kamppailusta kolme pistettä 6-3 lukemin.

Seuraavana Jäteillä koitokset jatkuvat Hollolassa, kun pyhättöön saapuu perjantaina Kotkan Titaanit ja sunnuntaina S-Kiekko Seinäjoelta.

PE 25.10 klo 18:30 HC Giants vs. Titaanit

SU 27.10 klo 16:30 HC Giants vs. S-Kiekko

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK