Return to site

Huono avauserä koitui Jättien kohtaloksi

JHT voitti Giantsin toistamiseen

Viikon toiseen otteluun Jätit saivat vastaansa JHT:n Kalajoelta. Joukkueet ottivat yhteen toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisen kohtaamisen JHT 6-3 vei nimiinsä lukemin. Jäteillä oli nyt revanssin paikka.

Ensimmäiseen erään vierasjoukkue tuli kovalla sykkeellä ja nälkäisellä liikkeellä. Ottelua ei keretty pelata kuin 2.41, kun vierasjoukkue meni 0-1 johtoon ylivoimalla. Minuutti tästä ja vieraat lisäsivät johdon jo kahteen. Jättien kannalta murheellinen avaus kymppi sai jatkoa, kun ajassa 10.44 pikku musta löytyi ​Juvosen ​selän takaa jo kolmatta kertaa. Tämän jälkeen joukkueen ottama aikalisä toi esityksiin hieman ryhtiä ja maalipaikkojakin pystyttiin luomaan, mutta tällä kertaa pomput eivät olleet kotijoukkueen puolella. Ja vielä erän viimeisellä peliminuutilla JHT karkasi jo tukevan tuntuiseen 0-4 johtoon.

Toiseen erään Jätit tuli aivan eri ilmeellä ja kavensi erän avaus minuutilla ​Kasper Korhosen ​maalilla 1-4. Hyvä erän alku toi hetkeä myöhemmin ylivoimaa ja siitä sama herra iski illan toisensa ja tilanne 2-4. Ajassa 28.01 vieraat kuitenkin iskivät jälleen maalin ja Jättien takaa ajo tyrehtyi hetkeksi. Paikkoja kotijoukkue sai kyllä luotua, mutta ilman tulosta. Erätauolle mentiin 2-5 lukemissa.

Kolmanteen erään Jäteillä oli jälleen hyvä sisääntulo ja 42.08 ​Saku Aavajoen ​maali antoi taas lisäpotkua takaa ajoon. Harmittava pomppu kuitenkin latisti kotijoukkueen kirin ajassa 52.26, maalintekijänä ​Jere Rantala. ​Pari minuuttia tästä ja ​Jarno Palolan​ 3-7 maali oli lopullinen sinetti jättien kirille. Sama herra löi kiekon vielä tyhjään rysään Jättien hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Erän viimeisellä minuutilla ​Jättihyökkääjä Juho Veneskari ​löi ottelun viimeisen maalin ylivoimalla, mutta 4-8 tuloksella 3 pistettä matkaa Kalajoelle vieraiden mukana.

Seuraavakotiottelu:

HC Giants - FPS

KE 13.11. klo 18:30

Maajoukkuetauon jälkeen otteluiden pariin palataan keskiviikkona kotiottelun merkeissä, kun vastaan luistelee suomi-sarjaa tällä hetkellä johtava Forssan palloseura. Nähdään hallilla!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK