Return to site

HC Giants aloitti kauden upealla voitolla

Lauantaina Hollolan HAT-areenalla vietettiin hienoja hetkiä, kun ennen peliä seuralegenda Miikka Sirenin paita nostettiin hallin kattoon. Tämän jälkeen hienot hetket jatkuivat jäällä, kun Jätit esittivät parastaan Kiekko-Espoota vastaan.

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti pelin aaltoillen päästä päähän. Jättien ensimmäisellä ylivoimalla ajassa 3.35 ​Juho Arminen ​sai lahjan Espoon puolustukselta ja kiitti laittamalla lätyn verkkoon. Ottelun ensimmäinen erä jatkui tasaisena, mutta myös seuraavalla Jättien ylivoimalla häkki heilui kun ajassa 9.16 ​Olli Leinonen ​huudatti kotiyleisöä ​Niko Kososen ja Juho Armisen syötöistä. Enempää ei erässä maaleja nähty vaikka molemmilla olikin paikkansa.

Toiseen erään Jätit sai unelma-alun, kun serbialaishyökkääjä ​Viktor Kastel ​osui erän toisella minuutilla. Espoo vyörytti hyökkäyksiään kerta toisensa jälkeen Jättien päätyyn, mutta maalivahti Ville Viskarin ​huippuotteet ja Jättien puolustus piti espoolaiset maalittomina. Ja kun Kiekko-Espoo ei osunut, Jätit näytti viimeistelyn mallia. ​Juho Veneskari​ lisäsi ensin Jättien johdon ylivoimalla jo neljään ajassa 29.51. Tästä 25 sekuntia ja ​Esko Gröhn ​iski taululle 5-0. Espoolaiset saivat kuparisensa rikki kuitenkin ajassa 32.35, kun ​Moses Mustonen ​onnistui vihdoin ohittamaan Viskarin.

Kolmanteen erään Espoolaiset tulivat vielä takaa-ajo mielessään, mutta Viktor Kastelin illan toinen osuma läpiajosta murensi espoolaisten lopulliset haaveet noususta. Moses Mustosen illan toinen oli espoolaisille laiha lohtu. Jätit puolustivat loppuerän fiksusti ja maalivahti Viskarin hoitaessa loput, täydet pinnat jäivät Hollolaan.

Huomenna pelit jatkuvat Jyväskylässä vieraspelin merkeissä, kun Jätit kohtaavat Riemun klo 14:00.

Seuraava kotipeli Hollolan HAT-areenalla pelataan ensi viikon lauantaina 28.9. klo. 16:00 kun toinen Jyväskyläläisjoukkue D-Kiekko saapuu vierailulle Hollolaan.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK