Return to site

Giantsille tärkeä kotivoitto

Kiri kohti ylempää loppusarjaa käy kuumana!

Lauantaina jatkettiin Suomi - Sarjaa kotiottelulla Karhu Ht:ta vastaan. Kyseessä oli jälleen kuuluisa kuuden pisteen ottelu, kun vain neljä pistettä erottivat joukkueet sarjataulukossa. Jätti lauma on viime aikoina ollut kovassa vireessä, kun viimeisestä kuudesta ottelusta oli plakkarissa viisi voittoa.

Ensimmäinen erä sai ryminä alun, kun molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa ottelun avaus minuutilla. Jättien maalista vastasi ​Jesse Peltonen. ​Erä jatkui vauhdikkaana ja seuraavasta maalista vastasi Giants ajassa 07.55. Maalintekijänä ​Tomi Stylman. ​Tämän jälkeen painopiste siirtyi kotijoukkueen päätyyn ja Karhut iski erän jälkimmäisellä kympillä kaksi lisä osumaa, joten 2-3 vieras johdossa mentiin tauolle.

Toinen erä oli porilaisten hallintaa, mutta erän ainokaisesta vastasi kotijoukkueen Juho Veneskari ​ajassa 28.36 ylivoimalla. Jättien koko kauden hyvin toiminut alivoima punnittiin erässä kahdesti ja niistä joukkue selvisi hienosti ilman takaiskuja.

Päätöserä jatkui vieraiden hyvällä otteella eikä Jätit tahtonut vieläkään päästä peliin mukaan. Vierasjoukkue iskikin ajassa 44.10 itsensä 3-4 johtoon ja takaisin kuskin paikalle. Vierasjoukkueen iloa ei kestänyt kuin reilu kolme minuuttia, kun Jättien Guillaume St-Germain ​iski pelin tasoihin ensimmäisellä Suomi-Sarja maalillaan. Peli jatkui edelleen Karhujen hallitessa peliä, mutta vierasjoukkue ei omia paikkojaan pystynyt hyödyntämään ja vuorostaan Giants onnistui. Ajassa 54.10 ​Juho Veneskari ​iski illan toisen osumansa vieden kotijoukkueen johtoon. Tämä jäi ottelun voittomaaliksi ja tärkeät kolme pistettä jäävät Hollolaan.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK